Allar Levandi: mulle meeldis iluuisutamine, sest naisvõistlejatel olid lühikesed seelikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjalt Kroonika ilmus PIN-UP-stiilis 2015. aasta staarikalender. Sel puhul peeti pidu Mannala Roosas. Anna ja Allar Levandi
Ajakirjalt Kroonika ilmus PIN-UP-stiilis 2015. aasta staarikalender. Sel puhul peeti pidu Mannala Roosas. Anna ja Allar Levandi Foto: Tiit Mõtus

Tänases Kroonikas avaldab endine tippsportlane ja kahevõistleja Allar Levandi humoorika mõtte, miks just endine iluuisutaja Anna Levandi (neiupõlvenimega Kondrasova) talle silma jäi. 

Allar Levandi võitis kolmkümmend aastat tagasi Kanadas Calgarys taliolümpiamängudel kahevõistluse pronksmedali. Seal kohtas mees ka oma tulevast abikaasat vene päritolu iluuisutajat Annat. Täpsemalt kohtusid Anna ja Allari pilgud Calgary olümpiamängude lõpupeol tantsupõrandal. Aga nad olid teineteist märganud juba varem. Nimelt palus kahevõistlejate koondise psühholoog Annal poisse enne otsustavat etteastet rahustada – et mine lobise.

52-aastane Allar tunnistab, miks just iluuisutamine on mehe jaoks nii köitev: 
«Mulle meeldis iluuisutamine, sest naisvõistlejatel olid lühikesed seelikud.» lausub mees.
Anna ja Allar on abielus olnud 25 aastat. Peres kasvavad pojad Anders, Armand ja Arlet.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Kroonika. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles