Mart Sander uuest seriaalist: seekord on rohkem seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mart Sanderi menuromaani «Litsid» põhjal lavastatud samanimelises telesarjas saab olema palju rohkem seksi, lubab lavastaja.

Eesti Vabariigi sajandaks sünnipäevaks valminud Mart Sanderi lavastatud ajalooline teledraama «Litsid» räägib eestiaegsest 1940aastate lõbumajast, peenemalt öeldes: härrastemajast. Erinevalt Sanderi samanimelisest romaanitsüklist sisaldab telesari rohkem rammusat romantikat ja seksi.

Mart Sander ei salga, et 1930 ja 1940ndad on tema meelisperiood ning seetõttu on ta täiesti teadlikult võtnud šnitti nii mõnestki sama ajastut kujutavast kultussarjast nagu «Downton Abbey» või «Hercule Poirot».

Mart Sanderi sarja Litsid esilinastus Vene Kultuurikeskuses
Mart Sanderi sarja Litsid esilinastus Vene Kultuurikeskuses Foto: Raul Mee

Mitmed kaunid näitlejannad teevad just sarjas «Litsid» oma teledebüüdi. Castingult käis läbi üle 200 tütarlapse. Pimestavatl ilusad kaunitarid hakkavad sarjas ka tasapisi kohtingutel käima. Nende tulevased austajad on šikid härrasmehed, kelle rollid on spetsiaalselt telesarja jaoks stsenaariumisse sisse kirjutatud.  

Sobiv näitlejannade ansambel leiti Mart Sanderi klassikalist taktikat kasutades: saame kokku ja joome täis ja vaatame, kuidas läheb käima.

Vaata videost, kuidas primadonna Merle Palmiste lavastaja meelest oma vähesema kogemusega nooremate kolleegidega sarja võtetel hakkama sai. 

«Litsid» linastub teles esmaspäeval kell 21.30 TV3s

Mart Sanderi sarja Litsid esilinastus Vene Kultuurikeskuses
Mart Sanderi sarja Litsid esilinastus Vene Kultuurikeskuses Foto: Raul Mee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles