Kanal 2 «Olümpiastuudio» üllatab värvikate külaliste ja ootamatute seiklustega

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer ja Roald Johannson
Marko Kaljuveer ja Roald Johannson Foto: Eero Vabamägi

Täna kell 20:00 stardib Kanal 2s igapäevane «Olümpiastuudio», kus lisaks sportlikele kokkuvõtetele saab kaasa elada olümpiamänge ümbritsevale melule.

Kanal 2 «Olümpiastuudio» teeb iga päev ülevaate nii päeva parimatest sportlikest hetkedest, aga kajastab ka melu ja elu-olu väljaspool võistluspaikasid. Lõuna-Koreast vahendavad lugusid Marko Kaljuveer ja Roald Johannson, Tallinna stuudiot juhivad Rasmus Kagge ja Madis Kimmel.

Marko Kaljuveer ja Roald Johannson
Marko Kaljuveer ja Roald Johannson Foto: Kanal2

Lõuna-Koreasse kohale sõitnud Marko Kaljuveer ja Roald Johannson võtavad enda kanda olümpiamängude vahetud elamused ja kogemused. Kui Marko Kaljuveeri õlgadele jääb spordivõistlustega seotu, siis Roald Johannson sukeldub pea ees kohalikku kultuuri avastama. Algus selleks on juba tehtud, kui Tallinna Lennujaamas selgus, et saatejuhil on kaasas ka mitmed sellised esemed, mis Lõuna-Koreas suisa keelatud on. Kas ja kuidas Roald Lõuna-Koreasse kohale jõudis, seda tänases avasaates näebki.

Rasmus Kagge ja Madis Kimmel
Rasmus Kagge ja Madis Kimmel Foto: Eero Vabamägi

Käed rüpes ei istu ka Tallinna saatejuhid Rasmus Kagge ja Madis Kimmel, kes võtavad ka Eestis ette üllatavaid eksperimente ning võõrustavad stuudios külalisi, kes kõik sugugi spordiga ei ole seotud. Nii kohtuvad vaatajad tänases avasaates 20 aastat Eestis elanud ja puhast eesti keelt valdava Lõuna-Korea päritolu Joeng Gon Kimiga, kes siinse kultuuriga nii hästi kursis, et korraldab Koreast saabunud turistidele Tallinnas ka tuure.

«Olümpiastuudio» on Kanal 2 ekraanil argipäeviti kell 20:00 ja nädalavahetusel kell 19:35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles