Lesk kinnitab: koomik Richard Pryor seksis Marlon Brandoga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Pryor
Richard Pryor Foto: Kuvatõmmis

Pärast seda kui muusikaprodutsent Quincy Jones rääkis väljaandele «Vulture», et koomik Richard Pryor ning näitleja Marlon Brando seksis omavahel, peeti seda hullumeelseks. Vähemalt seni, kuni Pryori lesk seda juttu kinnitas.

Richard Pryori lesk Jennifer Lee, kes oli koomikuga abielus 1981 kuni 1982 ja 2001 kuni 2005, kinnitas, et tema endine abikaasa oli biseksuaalne. Kuigi suurem avalikkus seda Pryori kohta ei teadnud, siis sõnas naine, et koomik rääkis enda biseksuaalsest enda päevikutes, mille naine kavatseb selle aasta lõpus avaldada.

Marlon Brando filmis «Rong nimega iha», mille eest ta teenis ka Oscari.
Marlon Brando filmis «Rong nimega iha», mille eest ta teenis ka Oscari. Foto: The Legacy Collection/©United Archives / Topfoto

Jennifer Lee'l oli aga sündmuste kohta selgitus olemas. «Need oli ju seitsmekümnendad. Narkootikumid olid siis veel head, eriti kvaalid. Kui sa tegid piisavalt kokaiini, siis sa keppisid radiaatorit ja saatsid sellele hommikul lilli,» sõnas naine.

Marlon Brando filmis «Ristiisa»
Marlon Brando filmis «Ristiisa» Foto: Anonymous/AP/Scanpix

Pryor oli abielus seitse korda viie erineva naisega, ning sai kokku seitse last. 

Brando, kes suri 2004. aastal 80 aastasena, oli samuti enda seksuaalsuse osas väga avatud. Ta ütles 1976. aastal: «Nagu väga paljudel meestel, on ka mul olnud homoseksuaalseid kogemusi, ja ma ei tunne selle pärast häbi. Ma ei ole kunagi hoolinud sellest, mida inimesed minust arvavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles