Manija traagilisest õnnetusest pääsenu oli kohalik lapstäht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuskoht Pärnumaa rannikul Munalaiu sadama ja Manija saare vahel, kus auto vajus läbi jää merepõhja. Kohale saabunud hõljuki abil suudeti päästa kaks inimest, 41-aastane mees ja 51-aastase naise. Eileõhtustel andmetel hukkusid ellujäänud naise vend koos oma pojaga ja poja kaks sõpra.
Õnnetuskoht Pärnumaa rannikul Munalaiu sadama ja Manija saare vahel, kus auto vajus läbi jää merepõhja. Kohale saabunud hõljuki abil suudeti päästa kaks inimest, 41-aastane mees ja 51-aastase naise. Eileõhtustel andmetel hukkusid ellujäänud naise vend koos oma pojaga ja poja kaks sõpra. Foto: Kaspar Pokk / Kanal 2

Manija püsielanik ja filmimees Mark Soosaar paljastas 6. veebruaril eetris olnud ETV «Ringvaates», et naine, kes pääses Munalaiu sadama lähedal läbi jää vajunud autost, oli tema 1973. aastal vändatud telefilmi «Kihnu naine» üks meeldejäävamaid tegelasi.

«Head paranemist Merlele, keda ma tean juba päris pisikesest peale ning kes oli siis see tüdruk, kes Kihnu naise filmis lammaste seljas ratsutas,» avaldas Mark saates. 

Soosaar teadis rääkida, et Merle on juba korra pääsenud samalaadsest õnnetusest traktoriga. Ta päästeti selle katuselt, kuid juht jäigi vee alla. «Aga kolmandat korda, Merle, sulle pääsemisvõimalust ei anta, nii et ole ettevaatlik!» hoiatas filmimees. 

«Kihnu naine» on Mark Soosaare üks esimesi dokumentaalfilme aastast 1974. 
Film rääkis Kihnu saarest ja tema inimestest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles