Mel C: Spice Girlsi liikmete vahel ei ole pingeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Chisholm ehk Mel C
Melanie Chisholm ehk Mel C Foto: Reuters

Vürtsitüdruk Mel C väitel ei ole ansambli Spice Girls liikmete vahel mingeid pingeid ning tüdrukutebändi sisekliima on hetkel justkui üks suur armastusefestival.

«Teate, ma arvan, et praegu on see nagu armastusefestival. Me ei ole kaua aega koos olnud ja kindlasti ootavad meid ees tõusud ja langused sest me kõik oleme väga tugevad isiksused, aga praegu oleme me kõik väga õhinas ja naudime üksteise seltskonda,» vahendab Digitalspy Mel C poolt Briti telekanalile ITV öeldut.

Lauljatar, kelle õige nimi on Melanie Chisholm, lisas, et aja möödumine on võimaldanud tal ansambli muusikalisele teekonnale tagasi vaadata ja ka ise bändi fänniks saada.

«See on nii naljakas, et varsti tuleb välja «Greatest Hits» FVD koos kõigi videotega ja ma vaatasin neist mõned läbi ning tagasi vaadates näed sa kõike seda teistmoodi – minust sai samuti justkui fänn. Minust on saanud Spice Girlsi fänn. Ma ei oleks kunagi arvanud, et ma midagi sellist ütlen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles