Sander Õigus uuest lavastusest: tunnen, et seitsme aastaga olen vaikselt jõudmas punkti, kus suudan pea igast teemast rääkida

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Õigus.
Sander Õigus. Foto: Internet

Stand-up koomikuna tuntud Sander Õigus on mees, kes oma vaimukate lugudega juba mõnda aega eesti rahvast naerutanud. Nüüd tuleb mees oma kolmanda soololavastusega.

Comedy Estonia toob sel kevadel lavadele Sander Õiguse uhiuue soololavastuse «Kolmandas Isikus». Mehe eelnevad lavastused on olnud eesti mastaabis küllaltki edukad, näiteks noormehe viimast lavastust käis vaatamas ligi 6000 inimest.

«Kui ma kolmandat tundi kuidagi kirjeldama peaks, siis tundub, et ta saab senistest kõige lõbusam,» kommenteeris mees ning tõdes ka ühtlasi, et tal on hirmsasti kombeks moraali lugeda, aga püüab end sel korral tagasi hoida.

«Tunnen, et seitsme aastaga olen vaikselt jõudmas punkti, kus suudan pea igast teemast rääkida,» sõnas mees ning lubas, et uus lavastus peaks andma üsna hea sisekaemuse ühe inimese käitumise tagamaadele ja pakkuma igaühele mõtteainet.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles