Šokeeriv video: mees kasutab tänaval purjus naist ära ja möödujad ei tee väljagi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Online dailymail / Youtube kuvatõmmis

Häiriv video postitati Youtube keskkonda 28. jaanuaril, vahendab Daily Mail. Eriti häirivaks teeb video mööduvate inimeste ignorantsus. Videos on kurval moel ka tõetera sees - alkoholiga tuleb osata piiri pidada, sest nagu näha, siis mööduvatel võõrastel on asjast täiesti ükskõik.

Video, kuidas mees toimetab maas lamava ning teadvusetu naise kallal, on lisatud interneti umbes nädal tagasi ning algsel videol on praeguseks hetkeks umbes 14 000 vaatamist. 

Seda vaadates on ilmselge, et naine ei saa päris täpselt aru, mis toimub ning mees kasutab seda võimalust üsna julgesti ära. Hetkel ei ole selge, kas need kaks ka üksteist tundsid või mitte. 

Kindlasti võib tervamal jälgimisel märgata naise pea juures olevat alkoholipudelit, seega mingil moe on tegu ka õpetliku videoga: alkoholiga tuleb osata targasti ümber käia ning oma piiri tunnetada, sest nagu videost välja tuleb - mööduvatel võõrastel on asjast täiesti ükskõik.

Vaata videot altpoolt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles