Top5: kaunitarid, kelle näolapp ei jäta kedagi külmaks ehk Maarjamaa kuumimad selfikuningannad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Liisa Virkus
Anna-Liisa Virkus Foto: Instagram

Kuigi Ameerika tõsielu- ja sotsiaalmeediastaar Kim Kardashian lausus juba aasta tagasi, et selfid on eilne päev, on meie kohalikud kaunitarid siiani lähikaadreid püüdmas enda ilusast näolapist. Vaata, kes on hetkel kõige jälgitavamad selfikuningannad Instagramis. 

Anna-Liisa Virkus - 26-aastane kaunis neiu, kes sündinud Põhja-Soomes, aga kolis lapsena Eestisse. Anna-Liisa on toimetanud  meelelahutusasutuste turundusmeeskondades. Hetkel töötab Anna-Liisa firmas BDG turundus- ja programmijuhina. 

 

He makes me laugh even when I don’t want to smile

A post shared by Anna-Liisa Virkus (@annaliisavirkus) on

 

Baby it’s cold outside ❄️☃️

A post shared by Anna-Liisa Virkus (@annaliisavirkus) on

Liis Lemsalu - aasta naisartisti tiitliga pärjatud 24-aastane lauljatar võiks kinni panna ka Maarjamaa iludusvõistluse. Ka Liis armastab enda põnevatest meigivalikutest ja kaunitest soengutest teha sotsiaalmeedia vahendusel lummavaid lähikaadreid.  


Inna Kovaljova -  23-aastasel reisi- moe- ja elustiiliblogijal on Instagramis jälgijaid 12 400. Peale põnevate reisi- ja moepkaadrite, armastab Inna klõpsata ka endast kauneid pilte. 
 

Inna Kovaljova
Inna Kovaljova Foto: Instagram

Getter Jaani - 25-aastane lauljanna, kes sai tuntuks aastal 2009, kui osales «Eesti otsib superstaari» kolmandal hooajal. Kuigi võistlust Getter kinni ei pannud, võitis ta jäägitult telepubliku ja ka kohtunike südamed.
 

Getter Jaani
Getter Jaani Foto: instagram.com
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: instagram.com

Liis Lass - Singapuris resideeruv endine miss, kes toimetab hetkel kinnisvaraäris, armastab endast vabal ajal klõpsata hurmavaid selfisid. 
 

Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram
Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles