Naine tappis raseda ema temast last välja lõigates

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoehn ja tema tüdruksõber Crews, kes keisrilõike tulemusena tappis raseda naise.
Hoehn ja tema tüdruksõber Crews, kes keisrilõike tulemusena tappis raseda naise. Foto: Fargo Police

Brooke Crewsi nimeline naine tunnistas möödunud reedel, et ta sooritas enda naabrinaise peal hädavajaliku keisrilõike, sooviga tema laps röövida.

Keisrilõige oli näiliselt vajalik, sest rase naine, Savanna Greywind, oli kukkunud ja pea ära löönud.

Crews tunnistas, et Greywind oli lõikamise ajal veel elus: «Ma lõikasin teda ja siis võtsin lapse tema seest välja,» tunnistas 38-aastane Crews. Naine ei eitanud kaheksa kuud raseda Savanna Greywindi tapmist eelmisel augustil.

Vastsündinud tüdruk, kes sai nimeks Haisley Jo, leiti hiljem turvaliselt korterist, mida Crews jagas koos enda 32-aastase poiss-sõbra William Hoehniga.

Greywindi partner, mees nimega Ashton Matheny, sõnas, et politsei ei ole talle siiamaani öelnud, kuidas Savanna täpselt suri. Politsei on siiamaani juhtumit kirjeldanud kui «julma ja pöörast tegu.»

Greywindi kadumine tekitas Põhja-Dakotas suurt furoori. Tema keha leiti viimaks plastkilesse mähituna kohalikust jõest.

Hoehn ütles hiljem politseile, et kui ta koju jõudis leidis ta Crewsi korterit verest puhastamas. Naine oli talle siis ulatanud lapse ja öelnud «See on meie laps. See on meie pere.» Ta tunnistas, et viskas verised kingad ja rätikud prügikastidesse, mis asusid nende korterelamust kaugemal.

Crews tunnistas end süüdi inimröövi planeerimises, mõrvas ja politseile valetamises ning sai eluagse vanglakaristuse ilma võimaluseta varem välja saada.

Hoehn end milleski süüdi ei tunnistanud ja astub selle tõttu märtsis kohu ette. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles