Midagi feministidele: Jennifer Lopezile maksti Super Bowlil esinemise eest rohkem kui Justin Timberlake'ile

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: VALERIE MACON/AFP

Feministidele meeldib korraldada kampaaniaid läbi mille püütakse vähendada palgalõhet meeste ja naiste vahel. Nüüd on aga selgunud, et need kampaaniad on lausa niivõrd edukad olnud, et naistele makstakse rohkem palka kui meestele. Selline lugu juhtus vähemalt Jennifer Lopezi ja Justin Timberlake'iga.

Jennifer Lopez on korralik ärinaine ning ta ei liiguta lillegi, kui selle eest raha ei maksta. Selle tõttu rääkiski ta Ameerika jalgpallifinaalmängu Super Bowl korraldajatelt välja ühe miljoni dollari suuruse honorari.

Ja see tasu on täpselt miljoni dollari võrra suurem kui see, mille sai teine popstaar Justin Timberlake. Meeslauljale ei makstud tema esinemise eest mitte midagi.

«Justin ei saanud Super Bowlil esinemise eest mitte mingit tasu. Kõik teme kulutused maksti kinni ja ta sai suurele telepublikule enda uut muusikat reklaamida, aga tema isiklikult honorari ei saanud. J.Lo aga sai laupäevase Super Bowli eelse kontserdi eest üks miljon dollarit,» sõnas spordivõitluse korraldajate esindaja.

«Jennifer on ärinaine: ta ei tõuse voodistki üles kui teda ei ole suur tšekk ees ootamas,» lisas esindaja. «Samal ajal kui Justin pühapäeval esines, kasseeris Jennifer enda hiiglaslikku tšekki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles