Enesetapu sooritanud pedofiilist «Glee» tähe ekskallim: ma meeldisin talle, kuna mulle mahtusid laste riided selga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auriel Wynn
Auriel Wynn Foto: Facebook

Mõned nädalad tagasi endalt elu võtnud «Glee» tähe Mark Sallingi ekskallim sõnas, et ta meeldis süüdimõistetud pedofiilile sellepärast, et ta oli niivõrd lühikest kasvu, et talle mahtusid laste riided selga.

30-aastane Auriel Wynn alustas Sallingiga suhet 2012. aastal. Suhte alguses nõudis Salling, et naine temaga vähemalt kolmel korral nädalas magaks. See kõik oleks normaalne, kui välja jätta asjaolu, et mees elas tol ajal algkooli vahetus läheduses, ja naine, nagu ta ise ütleb, nägi välja nagu 18-aastane.

«Tol ajal nägin ma väga-väga noor välja,» sõnas naine, kes on ka ise natuke näitlejatööd teinud. «Ma mängisin alati 18 ja nooremaid tegelasi ning mu rinnad ei olnud väga suured. Mu keha oli justkui 12-aastase tüdruku või poisi oma. Ma töötasin ühes riietepoes, kus ma kandsin lasteosakonnast võetud riideid. Ma olen praegu kurvikam ja tegin vahepeal ka rinnasuurendus operatsiooni,» rääkis Wynn.

Aga see oli vaid üks vähestest kummalistest juhtumitest, mis puudutas Sallingit.

«Ma teadsin, et talle meeldivad eksootilised tüdrukud, Aasia tüdrukud, ja inimesed, kes näevad nooremad välja. Ma kuulsin ka hiljem, et talle meeldin neid kostüümidesse riietada,» sõnas Wynn. "Ma hakkasin kahtlustama, et ta petab mind, kui ma temalt klamüüdia sain. Sellepärast me läksime ka lahku."

Kõigele sellele vaatamata oli Wynn Mark Sallingi hea sõber ning aitas tal «Glee» kaasstaari Cory Monteithi surmast üle saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles