Foto: äsja isaks saanud autosportlane Kevin Korjus näitab pisibeebit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Facebook

25-aastase autosportlase Kevin Korjuse ja tema kauni elukaaslase Maarja Laidna tütreke nägi ilmavalgust eile, 4. veebruaril. 

«Jah, ma olen nüüd isa,» jagab Kevin sotsiaalmeedia vahendusel rõõmsat uudist.
«Laureen sündis täna hommikul, kaalus 3100 grammi ja oli 50 cm pikk. Kõik on korras ema ja pisitütrega,» teatab sportlane.

Kevin Korjus on Eesti autosportlane, kes 2010. aastal võitis läbi aegade noorima inimesena Vormel Renault Eurocup 2.0 sarja tiitli, millega tagas 2011. aastaks osalemise Vormel Renault 3.5 sarjas.

2011. aastal võitis ta kohe hooaja esimese sõidu Hispaanias ning sai 18-aastasena kõige noorimaks Vormel Renault 3.5 sarja etapivõitjaks.
21-aastaselt pööras Korjus aga selja vormeliautodele ning jätkas 2014. aastal karjääri GT-sarjades. 

Kevin ilmus esimest korda avalikkuse ette enda kauni pruudiga aastal 2012, kui toimus F1 meeskonna poolt korraldatud lansseerimisõhtu Nordic Hotel Forumis.
 

Kevin Korjus ja Lotus F1 meeskonna poolt korraldatud lansseerimisõhtu Nordic Hotel Forumis 7. märtsil 2012. Kohal olid ka Kevin Korjuse tüdruksõber Maarja Laidna
Kevin Korjus ja Lotus F1 meeskonna poolt korraldatud lansseerimisõhtu Nordic Hotel Forumis 7. märtsil 2012. Kohal olid ka Kevin Korjuse tüdruksõber Maarja Laidna Foto: Viktor Burkivski
Kevin Korjus ja Lotus F1 meeskonna poolt korraldatud lansseerimisõhtu Nordic Hotel Forumis 7. märtsil 2012. Kohal oli ka Kevin Korjuse tüdruksõber Maarja Laidna
Kevin Korjus ja Lotus F1 meeskonna poolt korraldatud lansseerimisõhtu Nordic Hotel Forumis 7. märtsil 2012. Kohal oli ka Kevin Korjuse tüdruksõber Maarja Laidna Foto: Viktor Burkivski


Palju õnne Maarjale ja Kevinile tütre sünni puhul! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles