Jälk! Naine leidis külmutatud juurviljade seast roti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PIC BY Aaron Bertie Gekoski / CATERS NEWS  (PICTURED: One of the rats. PIC TAKEN 16/02/17)
PIC BY Aaron Bertie Gekoski / CATERS NEWS (PICTURED: One of the rats. PIC TAKEN 16/02/17) Foto: /Caters News Agency

Inglanna Pat Bateman avastas oma söögi seest midagi eriti jälki: külmutatud juurviljade seas olid ilmselged rotijäänused. Sellise avastuse tegi naine, kui andis oma lapselapsele lõunasööki, vahendab The Sun

Külmutatud juurviljad kuuluvad poeketile Aldi. Kaebuse tõttu oli Aldi sunnitud tagasi kutsuma umbes 38 000 juurviljapakki. Toidupoekett pakkus naisele hüvitiseks 30-500 naela, millest naine loomulikult keeldus. 

Keeldumise põhjus peitub selles, et jaemüüja on ka varasemalt saanud kaebusi näriliste kohta nende poeketi toitudes. Näiteks eelmise aasta veebruaris leidis üks klient oma juurviljade seast hiirejäänused. 

«Ma olin just lõpetanud oma lapselapse toitmise ja hakkasin juurvilju tagasi sügavkülma panema. See oli peaaegu tühi, seetõttu märkasin ma kotipõhjas midagi ebaharilikku,» räägib naine.

«Ma ei suutnud oma silmi uskuda, kui ma selle välja võtsin. See nägi välja täpselt nagu rott, sellel oli isegi karv veel peal. Ma näitasin seda koheselt oma abikaasale, ent kuna see oli külmunud, siis jätsime me selle välja sulama.»

Foto: Pat Bateman / Facebook

Naine läks otsekohe ka tagasi toidupoodi, ent naise sõnul ei võetud teda seal tõsiselt ning pakuti hüvitiseks 30 naela. Naine keeldus ning läks koju ja saatis pildid Aldi toiduketi peakontorisse, kus pakuti talle juba natuke rohkem - 500 naela. Naine keeldus ka sellest. 

Tema arust on seda liiga vähe. «Peale roti leidmist tundsin, et mul oli füüsiliselt halb olla. Me olime söönud peaaegu terve kotitäie, enne kui seda märkasime - ja mis kõige hullem - ma söötsin seda oma lapselapsele.»  Samuti imestab naine, et neilveel mingeid terviserikkeid pole esinenud.

Toidukett ise tunnistab kaebuste saamist. Sääraseid külmutatud juurviljapakke tehakse ettevõtte tarbeks Belgias ning viimane laadung, peaaegu 40 000 pakki juurvilju, saadeti teele pisut enne jõule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles