Kuninganna Elizabeth II onul oli veider fetiš

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edward VIII ja Wallis Simpson
Edward VIII ja Wallis Simpson Foto: SCANPIX

Värselt avaldatud raamat avalikustas Edward VIII ja Wallis Simpsoni suhtest kummalise seiga. Nimelt, kuninganna Elizabeth II onule meeldis, kui tema üle domineeriti ja lastekärus ringi lükati.

Andrew Mortoni uus raamat «Wallis in Love: The Untold True Passion Of The Duchess Of Windsor» kirjeldab, et paarikesel oli ebatavaline suhe.

Raamat paljastab, et Edwardile meeldis, et kahel korral lahutatud Wallis tema üle domineerib. Nad võisid ju väita, et nad ei maganud koos enne seda kui nad abiellusid, aga nende suhe muutus juba enne seda väga kummaliseks.

Pärast ühte hilisõhtust pidu märgati, kuidas Wallis lükkab Edwardit lastekärgus mööda kuningliku aeda ringi.

Morton kirjutas, et ühe Edwardi endise armukese, Freda Dudley Wardsaid jutu kohaselt, meeldis mehele, kui teda kutsuti «väikeseks kutsikaks» või «väikeseks orjaks». Naine lisas, et mees oli liiga armetu, et temasse armuda.

Edwardi kõige meeldejäävam tegu oli aga see, kui ta 11. detsembril 1936 loobus Briti kuningatroonist, mille ta oli pärast isa surma pärinud. Kuningarolli võttis üle tema noorem vend George, kes on praeguse kuninganna isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles