Mees tappis enda naise ja lohistas teda kohvris mööda tänavat

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohver
Ohver Foto: South West News Service

Turvakaamerad salvestasid, kuidas kättemaksuhimuline mees lohistas mööda tänavat kohvri sees enda naise surnukeha, kelle ta oli natuke aega varem tema oma salliga ära kägistanud. Mees maksis naisele kätte, kuna viimane oli ta kodust välja visanud.

51-aastane Suurbritannia tehasetööline Ashwin Daudia oli uskumatult hulljulge, kui niivõrd avalikult enda naise ja kahe lapse ema surnukehast vabaneb.

Mees lohistamas kohvrit, milles on tema naise surnukeha
Mees lohistamas kohvrit, milles on tema naise surnukeha Foto: The Sun

Mõned tunnid varem oli mees naise surnuks kägistanud, aga kui läks laibast lahtisaamiseks, siis proovis mees kõigepealt kasutada mõnda naise enda kotti, aga kõik osutusid liiga väikesteks. Selle tõttu pidi mõrvar siiski enda reisikohvri kasuks otsustama.

Daudia otsustas naise tappa, kuna naine oli ta kodust välja visanud ja hakkas teiste meestega kohtamas käima. Paar, kes oli pärast Indias organiseeritud abielu koos olnud 26-aastat, olid lahutanud kolm aastat varem. 

Daudia.
Daudia. Foto: South West News Service

Kiran kuulutati kadunuks eelmise aasta 16. jaanuaril, pärast seda kui nende ühise maja müük ametlikuks sai. 

Kohtuprotsessil öeldi, et Daudia näitas uskumatut hulljulgust, kui ta püüdis mõrva kinni mätsida ja mõrvapaiga hiljem ära puhastas. Tehasetööline pani naise surnukeha reisikohvrisse ja peitis tema isiklikud asjad enne kui nende 17-aastane poeg ülikoolist koju jõudis.

Naise tugevasti kannatada saanud surnukeha leidis järgmisel hommikul nende naaber.

Poolearuline Daudia ei näidanud kohtus olles mitte mingisuguseid emotsioone, kui talle määrati eluaegne vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles