Juutuuber avaldas video enesetapu teinud inimesest ja nüüd oleks ta peaaegu ise surma saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Logan Paul
Logan Paul Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS/Scanpix

Paul Logan, staarvloger, kes mõni aeg tagasi lisas Youtube'i keskkonda enesetappu kajastava video ning sellega palju pahameelt tekitas, sattus nüüd hoopis ise eluohtlikku olukorda.

Skandaalne juutuuber käis langevarjuhüpet sooritamas ning tema Twitteri kontole tehtud postituse kohaselt ei läinud kõik päris plaanitult. Logan lisas pildi oma langevarjust, mis hüppe ajal korralikult ei avanenud ning seetõttu pidi ta kasutama varulangevarju.

Noormehe õnneks läks kõik hästi ning varulangevari toimis kenasti. «Ma võin teile öelda - see tunne, kui sinine varulangevari avanes ning toimis korralikult, oli imeline,» kirjutab Logan oma Twitteri postituses.

Ka lisab poiss juurde, et selles konkreetses langevarjukoolis pole seda enne ühegi teise õpilasega juhtunud ning lõpetab oma postituse sõnadega «LP elab edasi». Tundub, et lõpp hea, kõik hea!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles