Oma kaks last tapnud mehe viimased sõnad eksnaisele: «Näeme hiljem, tšau!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FOX 4 News / Facebook

Endine raamatupidaja Dallasest, kes tappis oma kaks tütart olles samal ajal telefonis laste emaga, kes seda abitult pealt kuulama pidi, hukati Texases. Mees valis oma viimasteks sõnadeks eksnaise mõnitamise, vahendab Fox News.

John David Battaglia tappis 2001. aastal oma kaks tütart: 9-aastase Faith'i ning tema 6-aastase õe Liberty. Battaglia ja tema abikaasa olid selleks ajaks juba lahutatud ning mees sooritas mõrvad, kui lapsed olid tema Dallase korteris külas.

Prokuröride sõnul pettus Battaglia oma eksnaises, kui too tegi politseisse avalduse selle kohta, et mees teda ahistab ning et ta kasutab laste külastamisõigust naise poole suunatud viha välja elamises. 

Tüdrukute ema, Mary Jean Pearle, oli ka see, kes sai kohutava kõne, mida ükski lapsevanem kunagi saada ei tahaks. Naine pidi pealt kuulama, kuidas tema 9-aastane tütar oma lihast isa anub, et too teda ning tema õde ei tulistaks. 

«Ei, issi, palun ära tee seda, » anus 9-aastane Faith telefonikõnes, mille laste isa naisele kuulamiseks valjuhääldile oli pannud. Naine karjus oma lastele, et nad põgeneksid. Seejärel kuulis ta relvalaske. 

«Häid... jõule,» vastas äsja jõhkra mõrvatöö toime pannud mees. Peale seda kuulis naine veel relvalaske ning helistas hädaabisse. Vanemat tütart oli tulistatud kolm korda ning nooremat tütart viis korda. Mees saadi kätte neli tundi hiljem, tätoveeringusalongi ees, kus ta lasi oma vasakule käele teha kaks roosi mälestamaks oma tütreid.

Kohtuotsuse täideviimisele tulnud inimestele naeris Battaglia vaid näkku. Rahva hulgas oli ka mehe eksnaine ja tapetud tüdrukute ema Mary Jean Pearle. 

Kui mehelt küsiti, kas ta soovib midagi veel viimast korda öelda, ütles Battaglia: «Ei,» ent seejärel mõtles ümber. «No, tere, Mary Jean,» ütles mees ja naeris. «Näeme hiljem, tšau.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles