Naabrit ja tema koera ähvardanud DJ Kermo Hert vabandab: kaotasin närvid ja loopisin Sipsikut lumepalliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kermo Hert
Kermo Hert Foto: Erakogu

Teisipäeval jagas ärritunud kodanik Heiki Valner Eestimaa Loomakaitse Liidu Facebooki leheküljel videot tõenduseks, kuidas Eesti üks tuntum DJ Kermo Hert terroriseerib liikumispuudega vanaproua neljajalgset pereliiget.  

DJ Kermo Hert olevat olnud vihane oma naabrinaise koera peale, kes haugub ja mehe unerahu rikub. Valneri sõnul öelnud Kerdo vanaprouale: «Sind vanamutti kauaks enam pole, aga ma ei lõpeta enne, kui ka su koer siit kadunud on!»

«Eneseimetleja Kermo Hert on võtnud sihikule oma naabrinaise ja terroriseerib nagu oskab,» kirjeldab Valner. Mees filmis tõenduseks ka DJ skandaalse käitumise üles ja jagas seda tuhandete inimeste ees Facebook´i lehel.

Ilmselgelt on tegu olnud ühepoolse vaatenurgaga, kus ei ole enda sõna saanud öelda koera terroriseerimises süüdistatav mees ise. 

Kermo Hert võttis Elu24 ühendust ning jagas oma selgitusi juhtunu kohta, vabandades nii loomasõprade kui naabrinaise ees: 
 

«Esiteks palun ma loomulikult vabandust, et kaotasin pärast aastaid kestnud pinget lõpuks närvid ja loopisin naabrite Sipsikut lumepalliga.
Nii loomadega ei käituta, olen seda kahetsenud ka politsei ees ja saanud selle eest karistada. Mul on hea meel, et Sipsikuga on kõik hästi. Teiseks on mul kahju, et see aastaid tagasi alanud kahe naabri vaheline tüli on jõudnud nüüd otsaga üleriigilisse meediasse. Aga kui see aitab leida probleemile lahendust, siis tulge appi ja lahendame umbsõlme koos ära.
Nimelt on probleem selles, et ma käin tööl öisel ajal, mistõttu ainukene võimalus magada ja puhata on päeval. Paraku on raske magada, kui akna taga haugu vahetpidamata üks armas koer. Olen pisikese Sipsiku kaasust üritanud oma naabritega lahendad juba aastaid. Vahepeal saabus ka rahu, kui naabrid taltsutasid oma lemmikut haukumisvastase rihmaga, aga teadmata põhjusel nad sellest leevendist mõni aeg tagasi loobusid. Seetõttu muutus päevani uni oma armas kodus mullu taas väljakannatamatuks. Kuid, nagu ma ütlesin, see ei õigusta koera loopimist lumepalliga. Veel kord - vabandan oma käitumise pärast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles