Kate Upton süüdistab moeloojat seksuaalses ahistamises

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Kate Upton on järjekordne seksuaalse väärkohtlemise ohver?
Kas Kate Upton on järjekordne seksuaalse väärkohtlemise ohver? Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

USA glamuurimodell Kate Upton süüdistab läbi sotsiaalmeedia moeloojat Paul Marcianot seksuaalses ja emotsionaalses ahistamises.

Paul Marciano, kes 1991. aastal rajas riietebrändi Guess, olevat aastate jooksul kohelnud mitmeid erinevaid naisi kui objekte.

25-aastane Upton, kes hakkas brändi reklaamnäoks 2011. aastal, ei hakanud enda postituses detailidesse minema, kuid kritiseeris Guessi, et nad ei ole vaatamata mitmetele kaebustele Marcianost lahti saanud.

«See on väga pettumusvalmistav, et selline ikooniline naiste bränd nagu Guess volitab Paul Marciano sugust meest olema nende loominguline juht», säutsus Upton Twitteris. Ta tegi hiljem postitusest ka pildi ja jagas seda Instagramis.

Instagrami postitusele kirjutas ta juurde: «Tal ei tohiks lubada kasutada enda mõjuvõimu selles tööstuses, et naisi seksuaalselt ja emotsionaalselt ahistada #metoo».

Uptoni abikaasa Justin Velander jagas samuti seda postitust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles