Telesaatejuht: Kim Kardashian on meeleheitel

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaatejuht Wendy Williams.
Telesaatejuht Wendy Williams. Foto: SCANPIX

USA telesaatejuht Wendy Williams kritiseeris enda hiljutises saates Kim Kardashiani tema viimaste poolalasti piltide pärast, mille ta sotsiaalmeediasse postitas, kutsudes naist meeleheitlikuks.

«Jah, Kimil on ilus keha, aga mis siis?,» sõnas 53-aastane Williams. Aga sellele vaatamata arvab telesaatejuht, et Kimi abikaasa Kanye West on süüdi piltide tegemises ja avaldamises.

«Kim, see on selge, et ila ja tühjad vestlused. Selge on see, et Kanye ei pööra sulle tähelepanu. Ma näen, et sa oled meeleheitel, sa püüad meeleheitlikult tähesära säilitada. Kanye teenib raha, Kim teenib rohkem - miks seda siis teha? Asi ei ole isegi emaks olemises, unusta see üldse ära. Asi on selles, et ... ta ei pea seda enam tegema. »

Wendy Williams ei ole ainuke, kes Kimi tema piltide tõttu kritiseerinud on. USA tuntud blogija Perez Hilton kutsus tõsielustaari selle pärast isegi litsiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles