Sõber lasi tõsielustaari näkku

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Davidi 18-aastast poega Jacobit lasti näkku
Davidi 18-aastast poega Jacobit lasti näkku Foto: Starcasm

Kanalil TLC jooksnud dokumentaalsarjas «90 päeva kihlatu» kaasa löönud 18-aastane Jacob viidi pühapäeval kiiresti haiglasse, kui tema 16-aastane sõber teda käsirelvast kogemata näkku lasi.

«90 päeva kihlatu» staari David Toborowsky poeg Jacob viidi Louisville Ülikooli haiglasse, kus ta elu päästa suudeti. Pikalt kestnud operatsioon oli edukas ning poiss sai juba esmaspäeval haiglast välja.

«Jacob ütles enda sõbrale: ära sihi seda relva minu suunas,» sõnas pereliige, kes soovis jääda anonüümseks. «Sõber aga vastas, et relv ei ole laetud.»

Aga relv oli laetud ja 16-aastane poiss lasi 22. kaliibrilisest relvast sõpra näkku.

«Jacobil on purunenud lõualuu,» sõnas pereliige. «Kuul on tema parema põse pehmes koes. Tal on auk näos.»

Kuigi poiss sai haiglast välja, on kuul tal ikkagi näos. Järgmisena minnakse kirugi vastuvõtule, et arutada kuuli eemaldamise võimalusi.

Kannatada saanud poisi pere ei kavatse kohtusse minna, küll aga loodetakse, et 16-aastane võtab juhtunust kogu vastutuse ja õpib tehtud veast.

«Jacob ei ole tema peale pahane. Aga ta käis relvaga rumalalt ümber. Ta sai siit paraja õppetunni.»

Annie ja David
Annie ja David Foto: Kuvatõmmis/TLC

Jacobi isa David Toborowsky osales dokumentaalsarja «90 päeva kihlatu» kõige uuemas hooajas. Sarja eesmärgiks on lasta kahel võõral 90 jooksul tuttavaks saada, mille jooksul vaadatakse, kas paar abiellub või mitte. David kohtas saates enda praegust naist Annie't, kelle kätt ta pärast kümmet päeva palus.

Jacob ise tegi sarjas kaasa kahes osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles