Erich Kriegeri seiklused purjus peaga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: TV3

Laulja Erich Krieger on ka varasemalt mitmel korral purjus peaga kaamerate ette jäänud ning tema jaoks ei ole ka esimest korda napsuse peaga politseile vahele jääda.

Siin mõned väljavõtted, millega Krieger on varasemalt silma paistnud.

Erich Krieger ilmus erapeole esinema tulles kohale purjus peaga

Krieger paluti esinema 2005. aasta 24. detsembril ärimees Taavo Toomsalu sõbranna peole. Laulja tuli küll kenasti kohale, aga oli esinemise ajal lakku täis. Kõigele lisaks sõitis ta Tallinnast Tartusse taksoga.

«Kõik see, mida nad väidavad, ei vasta tegelikkusele. Absoluutselt seniilne jutt,»kommenteerib Erich Krieger, kui on kogu stoori ära kuulanud. «Saabusime kohale, aga ma nägin, et seltskond on ise juba päris hoos ja pidutsenud. Otsustasin mitte esineda ja sõitsin minema. Kõik. Kogu lugu,» kommenteeris siis laulja Õhtulehele.

Erich Krieger jõi end «Kannu Kõrtsi staari 2009» valimiste eel purju.

Erich Krieger tabati purjus peaga roolist

6. juulil 2009 pidi laulja purjus peaga sõitmise eest trahvi maksma. Mees tunnistas enda rikkumist ka ise. 

«Mul on siiralt kahju, et selline asi juhtus,» raputab Erich endale tuhka pähe. «Ma taunin purjus peaga rooli istumist, sest sellega teed haiget nii iseendale kui ka lähedastele ja kaaskodanikele,» rääkis mees Kroonikale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles