Tom Cruise'i endine abikaasa on leidnud uue armastuse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmesil ja tema endisel abikaasal on üks laps, pisitütar Suri.
Katie Holmesil ja tema endisel abikaasal on üks laps, pisitütar Suri. Foto: James Murphy/Stella Pictures

Näitleja ja tuntud saientoloogi Tom Cruise'i endine abikaasa Katie Holmes ning filmist «Django Unchained» tuntud Jamie Foxx kinnitasid aastaid kestnud kuulujuttude järel, et nad on paar.

39-aastane Katie Holmes ja 50-aastane Jamie Foxx viibisid kahekesi Grammyde eelsel peol New Yorgis, kus nad istusid teineteise kõrval, ning käitusid kohati nagu kaks armunud teismelist. 

Foxx hoidis kätt naisel ümber, nad naeratasid teineteisele silma vaadates, mees sosistas naisele midagi kõrva, ning hiljem tõusid püsti ja tantsid koos.

Kuigi nad esinesid punasel vaibal eraldi, siis Sheratoni hotellis sees, kus pidu toimus, olid nad väga lähedased ning aina vadistasid. 

Katie Holmes ja Jamie Foxx.
Katie Holmes ja Jamie Foxx. Foto: Getty Images

Meedias spekuleeriti, et nad olid koos juba 2013. aasta augustis, aga siis ei öelnud kumbki veel midagi. Aga peo ajal, mil Holmesil oli seljas seksikas pikk punane kleit, ei suutnud teineteisest eemale hoida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles