Jay Z paljastab, kuidas ta pärast abikaasa petmist abielu päästis

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce ja Jay Z
Beyonce ja Jay Z Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Räppar Jay Z paljastas enne Grammysid antud intervjuus, kuidas ta võitles abielu nimel abikaasa Beyonce'ga, pärast seda, kui ta oli naist üheöösuhte ajal petnud. Probleemi lahendamise võtmeks oli rääkimine ja teineteise mõistmine.

Jaz Z kinnitas mitmel korral, et Beyonce on tema hingesugulane, ning ta ei kujutaks oma elu ilma temata ette.

Pärast seda, kui lugu Jay Z petmise kohta välja tuli, otsustasid abikaasad maha istuda ja asjad läbi rääkida. Nad läksid koos abielunõustaja juurde, kes aitas kummalgi teineteist mõista.

Kuigi naised kindlasti mõtlevad, mis Beyonce'l ikka mõista oli, Jay Z oli tõbras ning naisel on õigus mehest lahutada ja võtta pool tema raha, siis räppar vastas selliste kommentaaride peale, et kui kaks inimest teineteist tõeliselt armastavad, siis mõistetakse teineteise vigu, isegi siis kui see võtab kaua aega.

«Sa pead teise inimese valu mõistma, sa pead laskma teisel inimesel rääkida. Sa pead kasvõi isegi põrandal lömitama, ning sa pead tõeliselt aus olema, ükskõik kui väga see ka haiget ei teeks,» sõnas Jay Z CNN-ile.

«Parim viis selliste olukordade lahendamiseks on enda käitumist muuta ja eluga edasi minna,» lisas räppar lõpetuseks.

Jay Z ja Beyonce on abielus olnud kümme aastat ning neil on koos kolm last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles