Disney staar võib kuni 60-aastaks vangi minna

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Hicks.
Adam Hicks. Foto: Wikimedia

Disney staar Adam Hicks võib relvastatud röövide eest kuni 60-aastaks trellide taha minna.

Burbank, California politsei andmetel röövisid 25-aastane Hicks ja tema 23-aastane partner Danni Tamburo möödunud kolmapäeval relva ähvardusel vähemalt viit inimest. Ühe konkreetse intsidendi kohaselt lähenes relvaga Hicks 52-aastase meesohvri juurde ja nõudis tema rahakotti.

Politsei on nüüdseks kindlaks teinud, et sellele röövile järgnesid mõne minuti jooksul veel neli kuritegu. 

Politsei eriüksus SWAT arreteeris Hickis ja Tamburo nende Burbanki kodust. Endine «Zeke and Lutheri» täht käis reedel Los Angelesi piirkonnakohtus, kus talle esitati süüdistus viies erinevas röövis. Sama süüdistuse sai ka tema tüdruksõber Tamburo.

Adam Hicks (vasakul)
Adam Hicks (vasakul) Foto: Disney

Hickis kautsjonit suurendati 350 000 pealt poole miljoni dollarini.

Kui paarike süüdi mõistetakse, võib Hicks trellide taga veeta kuni 60 aastat. Tamburo karistus oleks aha väiksem. Tema võib vangi minna kuni 15 aastaks.

Hicks on ka varasemalt karistada saanud. Eelmise aastal kaheksandal juulil sai telestaar karistada tulirelvst laskmise eest ning 11. septembril arreteeriti mees kallaletungi eest.

Hickis ja Tamburo kohtuotsus tehakse kindlaks 16. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles