Mari-Leen Albers peab võitlust alkoholismiga: jõin pärast sünnitamist iga päev pudel veini või rohkem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: marimell.ee

Endine ajakirjanik ja blogija Mari-Leen Albers kirjutab hiljutises blogipostituses enda võitlusest alkoholismiga ning otsusest saada kaineks. 

«Kui ma Austraalias olles jõin nädalas umbes viis korda, siis pärast sünnitamist jõin ma iga päev,» pihib Mari-Leen. «Iga päev pudel veini või rohkem.» Ja kui lõpuks tekib sul nädalas vähemalt üks selline jooming, mis lõppeb mäluauguga, siis pole see enam normaalne,» tunnistab blogija. 

«Ja olen sama aus, et ega ma pikalt aru ei saanud, et mul probleem on. Pöördusin juba 2016. aastal terapeudi poole, et ma ei saa aru, kas mul on depressioon või olen ma alkohoolik. Kuna ma sealt abi ei saanud, siis arvasin, et häh, vabalt võin kaine olla. Olingi. Kolm päeva. Ja kõik hakkas otsast peale.»

Albers sai tuntuks aastal 2000, kui Eestit esindas Tamperes toimunud noorte Eurovisioonil Arnold Oksmaa. 2003. aastal kirjutas Mari-Leen Arnoldi kuulsusrikkast elust raamatu «Avameelselt Arnoldist». Aasta varem jõudis kinolinale skandaalne dokfilm «Teine Arnold», kus Albers esines Oksmaa pruudina. 

Täispikka postitust loe Mari-Leeni blogist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles