The Sun ja Traffic annavad staadionikontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazzi 5.sünnipäev 14.04.11 - Tanel Padar
Clazzi 5.sünnipäev 14.04.11 - Tanel Padar Foto: Jelena Rudi

Reedel, 27. mail toimub Kalevi Keskstaadionil jalgpalliklubi Tallinna Kalev sajandat sünnipäeva tähistav juubeliüritus, kus peaesinejaks on Tanel Padar&The Sun.

JK Tallinna Kalevi juubeliürituse kava on mitmekesine: kell 17.30 esineb Kaitseväe Orkester, kell 18.30 algab juubelimäng Tallinna Kalevi ja Pärnu Linnameeskonna vahel ning pärast jalgpallimängu esineb esmalt ansambel Traffic, andes seejärel lava üle Tanel Padar&The Sunile.

«Meil on Kalevi staadionist väga meeldiv mälestus eelmisest aastast, mil esinesime seal koos tuhandete võimlejatega,» meenutas Tanel Padar. «Nüüd saame tutvust uuendada ja tähistada jalgpallurite tähtsat sündmust ühe korraliku kontserdiga,» lisas ta.

1923. ja 1930. aastal Eesti meistriks tulnud Tallinna Kalev mängib 2011. aastal Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas, kuid on meistriliigasse naasmise kursil. Klubisse kuulub üle 400 erinevas vanuses jalgpalluri, sealhulgas ligi 40 naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles