Skandaalne juutuuber julgeb taas enesetaputeemadel sõna võtta (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne youtuber Logan Paul.
Skandaalne youtuber Logan Paul. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures

Paul Logan, staarvloger, kes mõni aeg tagasi lisas Youtube'i keskkonda enesetappu kajastava video ning sellega palju pahameelt tekitas, on Youtube's tagasi, vahendab Buzzfeed News.

Staarvlogija, kelle viimasest postitusest on möödas 22 päeva, kus ta vabandas jaapanlase enesetapu filmimise ning avaldamise eest, on taas kaamera ees. Sel korral keskendub noormees jällegi suitsiiditeemale, ent nüüd on video pühendatud enesetappude ennetamisele. Noor Youtube'i sensatsioon teatas ka, et alustab oma elus uut peatükki. 

Ühtlasi tunnistab Logan oma uues videos, et on teinud varasemalt vigu ning vedanud inimesi alt. Youtube'i staar tunnistab ka, et on olnud suitsiiditeemal ignorantne ning pole kunagi tundnud kedagi, kes oleks enesetapu sooritanud. Lisaks lubab ta videos annetada miljon dollarit erinevatele organisatsioonidele, kes tegelevad suitsiidijuhtumite ennetamisega.

Vaata täispikka video siit:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles