Anne Veesaar: pigem üksi kui haiges suhtes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar
Anne Veesaar Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Hirm üksinduse ees taandus selle ees, et mul oli väga raske olla koos alkoholisõltlasega,» ütleb näitleja Anne Veesaar, kes otsustas, et ta väärib paremat meest, kui seda on näitleja Erik Ruus. Lahkuminekut kiirendas Anne sõbranna, kes Eriku ära võrgutas.

Anne Veesaar (53) tuleb läbi linna, pojalt emadepäevaks saadud tõukeratas kaenlas. Tuliuus kaadervärk lagunes lihtsalt poole tee peal ära. «Küll ma õhtul jälle sõidan!» rõkkab Anne talle omase helehäälse õhinaga, kirjutab Kroonika.

Kui elus juhtub, et Anne end suures õnnetuses kodusesse üksindusse lukustab, käpukile variseb ja kurbuse nutulaviiniks valab, ei pruugi kaaskondlastel olla sellest halli aimugi – Anne tunneb vastumeelsust hädaldamisega teisi kurnata.

«Vahepeal tundub, et ma olen nagu Pipi Pikksukk, kuigi ma olen juba vana inimene, aga kogu aeg toimetan – küpsetan kas või suvel piparkooke, kui mulle midagi paremat pähe ei tule, aga mul ei ole aega halada!» raiub Anne.

Ilusaks armastuslooks loodetud suhe Erikuga (49) ei olnud seda mitte. Äratundmine, et mees teda südamest ei armasta ja tagatipuks pusserdab hea sõbranna tagaselja, et mees üle võtta, oli valus.

«Ma sain väga haiget, väga. Tegin oma töid ja tegemisi, aga mu hing oli väga katki. Mul tulevad praegugi pisarad silma, kui sellest räägin. Aga aeg on ju inimese parim sõber ja olen väga õnnelik, et see nii lahenes. Muidu, kes teab, võid jääda pikemalt tiksuma, vaagima ja lootma millelegi,» arutleb Anne.

Loe edasi värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles