Paljastav galerii: Nõmme linnaosavanem tantsis alaealisena Playboy peol (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise aasta lõpus Nõmme elanike vastumeelsusest hoolimata linnaosa vanemaks valitud keskerakondlane Grete Šillis tantsis alaealisena Playboy peol. Täna on naisel piinlik oma toonase ülesastumise pärast. 

Nõmme Linnaosa Valitsuse avalike suhete nõuniku ​Jukko Nooni kaudu selgitab värske linnaosavalitsuse vanem piinlike piltide tagamaid. «Tegelesin kooli ajal tantsimisega ning ühe hooaja kuulusin ka jalgpalliklubi Nõmme Kalju tantsutüdrukute tiimi. Nõmme Kalju tantsutüdrukute esitlusüritus toimus klubis Privé,» annab Grete Šillis teada. Tegemist oli kurikuulsa Playboy peoga. 

Tantsimisega pole noor poliitik enda sõnul tegelenud juba aastaid. «Sellele ajale tagasi vaadates tunnistab ta: «Alaealisena ööklubis esinemine oli viga.» Piinlikud fotod on tehtud aastal 2008, mil Grete oli 16-aastane. 

Grete Šillis sai linnaosavanemaks
Grete Šillis sai linnaosavanemaks Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Tartu Ülikooli magistrantuuris õppiv Grere Šillis sai Nõmme linnaosavalitsuse vanemaks hoolimata kohalike elanike vastumeelsusest. Peamiselt heideti Šillisele ette seda, et naine ei ela Nõmme linnaosas ning elanikud temale hääli ei andnud. Vastne linnaosavanem ütles enese kaitseks, et teda nõmmekate pahameeletorm ei heiduta ning et ta teod räägivad rohkem kui vastupanu. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles