Evelin Ilves saatuslikust katusekohviku suudlusest: see viis kõige rängema karistuseni - mu pere purunemiseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: TV3

Evelin Ilves kirjutab värskes kolumnis ajakirjale Naisteleht, kuidas Ojasoo juhtum meenutab talle enda kunagist «apsakat», mis läks talle kalliks maksma. 

Peale avaliku hukkamõistu sai Evelin valusa õppetunni:

«Ja kuigi see viis kõige rängema karistuseni – mu pere purunemiseni, tegi presidendi kantselei kõik, et mind ja seda üheksat aastat sootuks ajaloost välja lõigata ning mu isik kõikvõimalikest listidest igaveseks kustutada,» kirjutab endine esileedi. 

Evelin Ilves ajakirja Kroonika esikaanel
Evelin Ilves ajakirja Kroonika esikaanel Foto: Jaanus Lensment/Postimees

2014. aasta augustis lahvatas skandaal, kui ajakiri Kroonika avaldas fotod, millel on näha Evelin Ilvest teise mehega kohviku Komeet terrassil suudlemas. Sama päeva pärastlõunal kirjutas esileedi Facebookis: «Mul on praegu kanda üks raskemaid aegu. Palun andestage, kellele olen haiget teinud.»

Pärast seda spekuleeriti, kas presidendipaari suhtes võib olla suurem kriis.
2015. aasta aprillis teatas presidendi kantselei president Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese lahutusest, mis jõustus ametlikult 30. aprillil. 


Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Naisteleht. 
 




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles