Kevin Johannson: olen tänulik mulle antud võimaluse eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Kevin Johannson
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Kevin Johannson Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaatega hüvasti jätnud Kevin Johannson rõõmustas pärast saadet, et saab nüüd koju oma voodisse magama minna.


«Mitte, et mul seda võimalust polnud, aga elu hotellis meeldis ka. Nüüd saan oma kodus magada ja hommikust ning õhtust süüa. Äkki jõuab kooli ka, kes teab,» muigas Kevin Johannson.

Kõige õnnestunumaks looks iseenda esituses pidas ta Bob Dylani sulest «Mr. Tambourine Man».Noormees lubas, et pühendab end nüüd rohkem muusikale. «Hakkan nüüd jõudsalt lugusid kirjutama ning esinema,» lubas ta.

Kõige lahedamateks uuteks sõpradeks pidas Kevin Johannson nii Imret kui Leemetit. «No tegelikult saime kõik hästi läbi. Mõtlesin just, et kellega ma kõige paremini läbi sain .. ma ei jõudnudki selle päris ühe isikuni. Kõide toredamad hetked olid võib-olla Imrega ja Leemetiga ka raudselt. Loodan, et teeme midagi Leemetiga koos. Ta tahab ju perfektset inglise keelt rääkima õppida, nagu ta saatest lahkudes ütles. Samas olen kindel, et teen midagi koos ka kõikide teistega,» rääkis noormees.

Saatele tagasi vaadates pidi ta tõdema, et kahetseda ei ole mitte midagi. «Ma olen väga tänulik, et selline võimalus mulle üldse anti – kõik need uued tutvused ja kogu see aeg, mis ma sain siin veeta,» tänas Johannson saate tegijaid, sõpru ja fänne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles