TOP 7: Eesti kõige ihaldusväärsemad mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 pani kokku kõige ihaldusväärsemate meeste edetabeli, kuhu kindlustasid endale koha mitmed Eesti muusikud, aga ka ärimees ning näitleja. Vaata ilusate galeriid ja veendu ise!

Uku Suviste

Hetkel vallalise staatust nautiv kaunismees ja muusik Uku Suviste on üks neist, kelle järele õhkavad paljud näitsikud. «Need silmad – neid vaadates kõrvetan enda silmad ära,» kirjutavad naised Uku sotsiaalmeediapostituse all. 

Kristjan Kasearu

Kristjan Kasearu, muide Uku Suviste parim sõber, on samuti aastaid vallaline olnud ja sama kaua ka ihaldusväärne. Sportlik ja pruuniks päevitatud keha on kahtlemata Kasearu märkimisväärseimad küljed. 

Karl-Erik Taukar

Ammu võetud, aga endiselt paljudel meeles – Karl-Erik Taukar! Temas on sarmikust ja oskust silma jääda. On see suurepärane suhtlemisoskus või stiil, mille eest muusiku stilist iga päev seisab? Igal juhul on Taukar jätkuvalt üks Eesti ihaldusväärsemaid mehi. 

Tanel Padar

On ta abielus või lahutatud ja olgu ta käevangus milline tahes tütarlaps, Tanel on ihaldusväärne mees! Sportlikul muusikul on sportlik keha ja ega väga palju rohkem olegi vaja. 

Ott Lepland

Meie Ott ehk Ott Lepland ja tema babyface on need, mis järjepidevalt vallalisele mehele koha ihaldusväärsete meeste edetabelis kindlustab. 

Henry Kallas

Kalli elustiili poolest tuntud ja seetõttu mõni aeg tagasi ka maksuametiga jamadesse sattunud noor ärimees Henry Kallas on kindlasti üks neist, kes võiks ilusates unenägudes peategelast mängida. Kasvõi «pahapoisi» rollis. 

Johann Urb

Ameerikas ilma tegev Eesti juurtega filminäitleja ning modell Johann Urb on üks neist, keda me talendina tagasi koju ootame. Johann, kas tuled palun? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles