Kui noor on liiga noor? Ema süstib 8-aastasele tütrele botoxit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema süstib 8-aastasele tütrele botoxit
Ema süstib 8-aastasele tütrele botoxit Foto: Abc

Ameeriklasi pahandas lugu emast, kes süstib iludusvõistlustel osalevale kaheksa-aastasele tütrele botoxit ja vahatab tema jalgu.

Californias elav Kerry rääkis saates «Good Morning America», et ilusüste soovis proovida hoopis tema tütar Britney, vahendab ABC News. Botoxit kasutavad vanemad inimesed kortsude silendamiseks. Seda valmistatakse bakteri clostridium botulinum poolt toodetud mürgist, mis halvab ajutiselt lihased ja blokeerib närvisignaalid.

«Me hakkasime iludusvõistlustel käima. Ma teadsin, et ta kurtis kortsude ja muu säärase pärast. Kui selle teema tõstatasin, oli ta kohe valmis,» meenutas Kerry.

Naisele pole botox võõras, sest ta on seda ka endale süstinud.

«Britney nägi varem, kuidas seda tegin, nii et esimest süsti saades oli ta rahulik,» lisas ta. Kerry teeb tütrele viis süsti näo kolme erinevasse kohta.

Kuid kas botox tõesti muudab lapse välimust, kellele veel pole tegelikult kortse tekkinud?

«Need paar korda, kui me seda tegime, vähendas see kortse. Need ei kadunud täielikult, ta on ju laps,» seletas Kerry.

Sellegipoolest kavatsevad Kerry ja Britney ilusüstide tegemist jätkata.

«Mõnikord teevad need haiget ja see muudab närviliseks. Kuid ma olen harjunud,» ütles Britney.

Kui Britney räägib füüsilisest valust, siis eksperdid arvavad, et nii varajases eas botoxi kasutamine tekitab palju kestvama piina: võimaliku psühholoogilise kahju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles