Juutuuberi sünnipäeva läks käest: kaks alaealist tüdrukut viidi alkoholimürgistuse tõttu haiglasse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor juutuuber Karlos Kolk kelkis sotsiaalmeedias kanepiga
Noor juutuuber Karlos Kolk kelkis sotsiaalmeedias kanepiga Foto: facebook.com

Eelmisel nädalal enda 17-sünnipäeva tähistanud Eesti juutuuber Karlos Kolk sõnas Elu24-le antud intervjuus, et kaks peol viibinud tüdrukut viidi võimaliku alkoholimürgistuse tõttu peolt otse haiglasse.

Reede õhtul vastu laupäeva toimunud pidu pidi olema alkoholivaba. Seda palus sünnipäeva tähistanud poiss korduvalt. Aga tulemuseks oli see, et nii mitmedki peokülalised olid endaga alkoholi kaasa toonud, mille tulemusena politsei hiljem vähemalt neli noort ära viis.

Karlos rääkis, et ta oli peole kutsunud 88 sõpra, kellel mõnel olid ka kaaslased kaasas. See on see number, millest poiss teadlik oli. Aga tegelikult number oli kordades suurem. «Kuna mingi hetk hakkasid inimesed edasi tagasi käima uksest, mis muidu pidi suletud olema koguaeg, siis vahepeal tuli kuskilt neid juurde ja juurde, kuniks politsei saabumiseni oli ligi 200 inimest.»

Aga selleks hetkeks oli pidu juba käest ära läinud ning Karlos sõnas, et ta täpselt ei teagi, kes oli alkoholi kaasa toonud. 

Huvitaval kombel ei kutsutud politseid sellepärast, et keegi andis teada, et alaealised joovad. Põhjus oli midagi muud. «Tuli välja, et kutsuti politsei, sest keegi neiu oli väidetavalt üle 24 h kadunud olnud, ja kuidagi siis vanemad olid politseisse teatanud. Rohkem ma ei teagi, kas see neiu oli seal, või mis siis täpsemalt toimus

Ei ole teada, kas kadunud tüdruk oli koha peal või mitte, aga kui politsei kohale jõudis, avastati väga palju purjus alaealiseid. «Minu teada olid väga paljud kained (välja arvatud kuus tükki, kes ära viidi) ja 2 tüdrukut viidi minu teada haiglasse. Nii ma olen vähemalt lugenud, kuna ma ise seal juures ei olnud, kui see seal neil kõik toimus.»

Mis sai nendest, kes peolt ära viidi?

«Alaealised, kes olid seal promilliga, viidi vanematele üle, ja ühele neiule tehti mao loputus ja teine neiu lasti hommikul välja,» sõnas Karlos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles