Fotod: politseiauto vajus läbi jää

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kella 10-11 ajal vajus Pärnu külje all politseiauto läbi jää. Politsei pressiesindaja sõnul on auto ja ametnikega kõik korras. 

Pealtnägija sõnul liikus auto linnast Uulu poole üsna suurel kiirusel, nii et vett tuiskas kahte lehte ja vajus sisse kohas, kus vesi oli jää peale valgunud.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri annab juhtunust ülevaate: «Tegemist on meie merepäästjatega, kes käisid Pärnumaal Reius rannikualal jääluuret tegemas. Arvestasid paarkümmend sentimeetrit valesti ja auto vajus pisut ära.»  

Politseijuhi sõnul saadi auto oma jõududega välja ja nii auto kui ametnikega on kõik korras. «Juhtunu moraal on, et kui aastatepikkuse jäält päästmise kogemusega professionaalidelgi võib viltu minna, siis võib viltu minna kõigil. Paremat näidet on raske leida,» möönab Sinimeri ja kutsub inimesi üles ettevaatlikusele.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles