Fännid ei ole rahul nimega, mille Kim ja Kanye enda lapsele panid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West panid kolmandale lapsele nimeks Chicago.
Kim Kardashian ja Kanye West panid kolmandale lapsele nimeks Chicago. Foto: SCANPIX

Kim ja Kanye on lõpuks avaldanud, mis nime saab nende kolmas laps, esmaspäeval sündinud tüdruk. Uue lapse nimeks sai Chicago.

Kuigi fännid arvasid, et staaride teise tütre nimeks saab, kas Louise või Elle V (Louis Vuittoni järgi), siis sai lapseke nime hoopis USA linna järgi.

Nimi võib ju alguses ebatavaline tunduda, aga kui asja lähemalt uurida, siis tuleb välja, et nime allikas on isegi täiesti mõistetav. Nimelt, Kanye West on ise Chicagos sündinud. Kuigi seda ei ole veel kinnitatud, siis võib see reaalne põhjus olla küll.

Näiteks sõnas Victoria Beckham aastal 2000 antud intervjuus, et põhjus, miks tema ja Davidi esimese lapse nimeks sai Brooklyn, oli see, et nad viibisid selles New Yorgi linnaosas, kui nad sai teada, et on lapseootel.

Khloe Kardashian arvates hakkavad nende pereliikmed väikest tüdrukut kutsuma lühidalt Chiks (hääldusega Shai).

Kuigi fännid ei ole rahul, siis näitab Khloe Kardashian õe kolmanda lapse nime osas toetust üles.
Kuigi fännid ei ole rahul, siis näitab Khloe Kardashian õe kolmanda lapse nime osas toetust üles. Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures/PAL/MPI/Capital Pictures/Scanpix

«Ma ARMASTAAAAAAAAAAN TEMA NIME??» säutsus 33-aastane pärast enda õe lapse nime avalikustamist. «Hei Chi.»

Kim ja Kanye varasemad lapsed kannavad nimesid North ja Saint, ning nüüd kolmanda omapärase beebinime tõttu on palju fännid hakanud paari kutsuma halbadeks nimepanijateks.

«Ma kuulutan Kim Kardashiani ja Kanye Westi ametlikult kõige halvemateks nimepanijateks,» kuulutas üks kasutaja.

«Sa lihtsalt tead, et Kim hakkab teda kutsuma Chiciks,» teatas teine.

«Metsik West on provokatiivne ja paneb inimesed rääkima. Boo, Kimye! BOOOOO!» kuulutas järgmine fänn Twitteri vahendusel.

Olgem ausad, Chicago võib küll tüdrukule kummaline nimi olla, aga see on ikka parem kui laps saab moebrändi järgi endale nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles