Elisabet Reinsalu: töö ei saa olla pere eest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisabet Reinsalu
Elisabet Reinsalu Foto: Liis Treimann

Tallinna Linnateatri näitlejanna ja Eesti armastatuima teleseriaali «Pilvede all» üks peaosalistest Elisabet Reinsalu harutab lahti töö- ja pereväärtused värske Kroonika kaante vahel. 

Näitlejate peres üles kasvanud 41-aastane Elisabet Reinsalu (neiupõlvenimega Tamm) teab, et töö ei saa olla pere eest: «Töö on ajutise loomuga asi inimese elus, see võib ühel päeval muutuda,» lausub Elisabet kuldaväärt mõtted.

EV90. Elisabet Reinsalu.
EV90. Elisabet Reinsalu. Foto: Peeter Langovits / PM / Scanpix

Elisabet astus pärast keskkooli tudeerima reklaami- ja meedia erialale, mida õppis kolm aastat Tallinna Pedagoogikaülikoolis (praegune Tallinna Ülikool). 2002. aastal lõpetas Elisabet Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli ning pärast seda töötanud Tallinna Linnateatris. Kauaaegse elukaaslase ja ettevõtja Ardo Reinsaluga abiellus näitlejanna viis aastat tagasi. Peres on kasvamas kooliealised lapsed, tütar Nora ja poeg Felix. 

Aastaid tagasi antud intervjuus ajakirjale Anne&Stiil on Elisabeth tunnistanud, et teinekord on suhtes vaja ka töötegemist, kuid laiemas mõttes on tal partneriga vedanud: «Minu tee on olnud abikaasaga kokku ja koos kasvada. Eks mõnikord virisen ja mõnikord on kooselu ka töö. Aga pingutus on ka mõnus, kui tead, et ajate ühist asja,» on näitlejanna lausunud. Koos Ardoga on käidud ühist rada ligi 20 aastat. 

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Kroonika. 


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles