Kas Tallinna abilinnapea Zuzu Izmailova on keskkoolihariduseta? (16)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zuzu Izmailova
Zuzu Izmailova Foto: SCANPIX

Tallinna abilinnapea ja Roheliste juht Züleyxa Izmailova hariduse kohta on tulnud kahtlane vihje, vahendab Kroonika

Tallinnas sündinud aserbaidžaaniverd keskkonnaaktivist ja Tallinna värske abilinnapea on teadaolevalt õhtukoolis omandanud keskkoolihariduse. Värskele Kroonikale on tulnud vihje, et Züleyxa keskkooli lõputunnistusega pole aga kõik korras. 

Elu24 võttis ühendust linnapea meedianõuniku Priit Simsoniga, kes rääkis, et Kroonika artikliga on tekitatud sihilikult väärmulje, nagu Izmailoval ei oleks keskharidust. «Abilinnapeana tööle tulemise protsessis tuli Izmailoval tuua ka vajalikud paberid ja keskharidust omandav dokument on tal olemas,» rääkis Simson. «See, et Zuzul ei olnud võimalust kommentaari anda, on seotud kommunikatsiooniga,»

Züleyxa Izmailova on artiklist ilmselgelt häiritud: «Sellest loost kumab pahatahtlikust,» räägib Zuzu, kellel on teada ka artikli autor. «Tegelikult suhtles ajakirjanik ja loo autor ka erinevate haridusasutustega, kus olen õppinud (Pirita Majandusgümnaasium ja Tallinna Täiskasvanute Gümnaasium - toim.) Sellele vaatamata otsustas ta artikli üles panna sellises valguses,» on Izmailova pettunud ja ootab ajakirjanikult vabandust. 
Zuzu kinnitab, et on omandanud keskhariduse Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasiumis.  

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Kroonika. 

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles