Kuulus näitleja otsustas, kas parem suudleja on Jennifer Aniston või Angelina Jolie

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston ja Angelina Jolie.
Jennifer Aniston ja Angelina Jolie. Foto: Elu24 fotomontaaž

Šoti näitleja Gerard Butler, kes on mõlema näitlejannaga filmiekraani jaganud, ütleb, et tema arvates on endine «Sõprade» staar Jennifer Aniston parem suudleja.

48-aastane näitleja mängis Jennifer Anistoniga koos 2010 aasta filmis «The Bounty Hunter» ja Angelina Jolie'ga 2003. aasta filmis «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life».

Gerard Butler väljendas enda arvamust saates «Watch What Happens Live With Andy Cohen».

Saatejuht Andy pani Angelina, kes teadaolevalt abiellus Brad Pittiga pärast Jenniferi, vastamisi endise «Sõprade» staariga ühe enda saate segmendi ajal, kui külalistel küsitakse keerulisi küsimusi.

Butler ei hakanud küsimusele vastates pikalt venitama: «Jennifer Aniston. Ma ei hakka pikalt venitama.»

Jennifer Aniston ja Gerard Butler filmi «The Bounty Hunter» esilinastuse ajal 2010 aastal.
Jennifer Aniston ja Gerard Butler filmi «The Bounty Hunter» esilinastuse ajal 2010 aastal. Foto: Scanpix

Räppar 50 Cent, kes oli samuti saates külaliseks, pidas kogu seda asja hästi naljakaks. «Ei, ei, ei, see on lihtsalt liiga hea!» kommenteeris ta šoti näitleja «piinasid».

Jennifer ja Gerardi ühise filmi ajal arvas meedia, et näitlejad on omavahel suhtes, kuid kumbki seda ei kinnitanud.

Näitlejannasid aga peetakse omavahel armurivaalideks, sest nad on mõlemad Brad Pittiga abielus olnud. Brad ja Angelina kohtusid filmi «Mr and Mrs Smith» võtete ajal. Brad ja Jennifer lõpetasid sel järel enda viieaastase abielu ning mees astus seejärel suhtesse Angelinaga, kellega ta abiellus 2014. aastal. Kaks aasta hiljem jooksis ka see suhe karidele ja paar läks lahku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles