David Beckhami armukesele pakuti seks-filmi eest miljon naela

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Loos
Rebecca Loos Foto: Gary Lee/Starstock/Photoshot

Aastal 2004 lahvatas uudis, et Inglismaa koondise ja Madridi Reali mängumees, inglane David Beckham magas enda assistendi Rebecca Loosiga. Skandaal oli suur, lahutus Victoriast oli õhust, kuid lõpuks mitte midagi siiski ei juhtunud.

Nüüd on Rebecca taas pildis, kui ta sõnas UK Raadio 5 saates, et kuu aega tagasi surnud suhtekorraldus-guru Max Clifford pakkus talle seksfilmi tegemise eest miljon naela.

Rebecca rääkis Emma Barnetti saates, et Max tegi talle sellise pakkumise pärast seda, kui naine väitis 2004. aastal, et ta magas abielumees Davidiga.

David Beckham kaks aastat pärast seks-skandaali enda assistendi Rebecca Loosiga.
David Beckham kaks aastat pärast seks-skandaali enda assistendi Rebecca Loosiga. Foto: MATT DUNHAM/AP

«Üks esimesi asju, mida Max mulle pakkus, kui ma Suurbritanniasse tagasi tulin, teha seksfilm. Ma olin tõeliselt šokeeritud ja ta ütles mulle, et ma saan selle eest miljon naela. Üks miljon naela minu pangakontole, kui ma teen seksfilmi.»

Naine ütles pakkumisest ära, sest asi ei olnud tema jaoks kunagi rahas.

«Ma teenisin esimesel aastal päris palju raha, absoluutselt. Aga mulle pakuti veel suuremaid tehinguid veel suurema raha eest, aga ma ütlesin ka nendest ära. Minu jaoks ei olnud asi kunagi rahas. Asi oli tões, olla aus.»

Intervjuu ajal ütles naine ausalt välja, et ta ei olnud üllatunud, et Max seksuaalse ahistamise eest vangi pandi. Max Clifford suri südamerabanduse järel Littlehey vanglas 10. detsembri. 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles