Silvia Ilves õelatele kommenteerijatele: las kajakad kisavad - minu elulaeva see ei kõiguta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram / Tiina Annamaa

Tšellist Silvia Ilves ei mõista, kuidas on võimalik elada kurjuse ja õelusega, jagades kuldseid mõtteid sotsiaalmeedia vahendusel. 

«Tunnen neile kaasa ja loodan, et iga õnnetu hing oma elutee otsinguil kord ka õnne leiaks,» kirjutab Silvia. 

«Ja ei julge uskuda, et mina seda juba leidnud olen. Kas tõesti...? Elu kvaliteet on muutunud nii märgatavalt paremuse poole mõne kuuga, et... Vahel mõtlen, kuidas seda kõike ära teeninud olen? Ma ei vahetaks oma elu iialgi kellegi teise elu vastu. Igavesti arvan nii! Ja las kajakad kisavad - minu elulaeva see ei kõiguta,» lisab kolme lapse ema. 

Pärnus sündinud Silvia Ilves sai laiemalt tuntuks aastal 2016, kui osales talendisaates «Klassikatähed», kus saavutas teise koha. Silvia on mänginud muusikakollektiivis Urban Symphony ning on eestvedajaks oma neljast õest koosnevas ansamblis The Ilves Sisters.
Neiu elas möödunud aastal üle lahkumineku soomlasest ärimehe ja miljonäri Jukka Rautioga, kes elas kaksikelu eestlanna ja Soome pere vahel. 

Silvia on aga eluga edasi läinud ja naudib pereelu enda kolme poja ja uue kaaslase Jaak Vilonoviga. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles