Kim ja Kanye läksid lapse nime pärast vaidlema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus paarike vaidles selle üle, mis peaks nende kolmanda lapse nimeks saama.
Kuulus paarike vaidles selle üle, mis peaks nende kolmanda lapse nimeks saama. Foto: SCANPIX

Enne seda, kui Kim Kardashiani ja Kanye Westi kolmas laps esmaspäeval sündis, läks paar omavahel vaidlema selle üle, mis tüdruk endale sündides nimeks saab. Praegusel hetkel pole teada, mis tüdruku nimeks saab, küll aga on teada, mis nimede üle vaidlemine käis.

Paar on küll praeguseks lapse nimes kokku leppinud, aga enne kui jõuti ühisele arusaamale, oli 37-aastase tõsielustaari ja 40-aastase räppari vahel tõeline sõnasõda.

Pärast seda kui Kim oli enda 20-aastase õe Kylie Jenneriga selgeks vaielnud, et tema saab õiguse lapsele Love nimeks panna, hakkas Kanye nõudma, et laps peaks nime saama tema lahkunud tema Donda järgi.

Aga Kimile see nimi ei meeldinud. Kanye alguses eeldas, et naise vastumeelsus võib olla tingitud sellest, et talle ei meeldinud tema ema. «Kim ei tahtnud last Dondaks nimetada, sest talle ei meeldinud see nimi. Tal ei ole tema ema vastu midagi,» ütles perekonnale lähedal seisev isik.

Nüüd tuleb välja, et paar on nime osas kokkuleppele jõudnud. Kas selleks saab olema Love või midagi muud, selgub hiljem.

Paari esiklaps sündis 2013. aastal ja siis sai tüdruk endale nimeks North. Nende teine laps, poiss nimega Saint, sündis 2015.

Kim Kardashian ja North West Kuubal
Kim Kardashian ja North West Kuubal Foto: Instagram

Kui lapse nime osas sai selguse majja, siis tekkis kuulsal paaril teine dilemma: kas postitada enda vastsündinud lapse pildid otse sotsiaalmeediasse või müüa need kõrgeima pakkumise eest maha.

Praegu paistab, et paarike on otsustanud, et pilte rahaks ei teha, sest sellisel viisil raha teenimine oleks ebasünnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles