Eesti tüdruk murdis Londoni moenädalale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kuslapuu
Kristel Kuslapuu Foto: Aleksander Kelpman

Noor moekunstnik Kristel Kuslapuu võitis ühe coolima moeauhinna «Ones To Watch» ja tänu sellele pääsme ihaldatud Londoni moenädala disainerite sekka, vahendab Õhtuleht

Noore disaineri kollektsioon «Hero» koosneb hullumeelsetest erksavärvilisest kudumitest, mis mängivad popkultuurist tuntud sümbolite ja provokatiivsete sõnumitega. Disainer lavastas koos fotograaf Maiken Staakiga oma foobiatest inspireeritud kollektsioonile painajaliku fotoseeria tihedas metsas.

Kuslapuu teatas Õhtulehele, et «Ones To Watch» auhinna võitmine suur on tunnustus ja kinnitus sellele, et ta teeb õiget asja. Nagu ka eelnevates kollektsioonides, loob Kristel uue kollektsiooniga moodi läbi iroonia ja klišeede, mis ei pea õigustamiseks ja enese mugavalt tundmiseks valima endale sugu. 

Kristel Kuslapuu «Little Boys Blue».
Kristel Kuslapuu «Little Boys Blue». Foto: Aleksander Kelpman

Kollektsiooni esmaesitlus toimub veebruaris 2018  Fashion Scout London korraldataval «Ones To Watch» moeshow’l Londoni moenädala raames. «Ones To Watch» on Euroopa juhtiva moeagentuuri Fashion Scout korraldatav moeshow, kus igal hooajal tutvustatakse nelja väljapaistvat uut disainerit üle maailma.

Kristel Kuslapuu varasem moelooming on pälvinud rahvusvahelist tähelepanu sellistes väljaannetes nagu Vogue Italia ja One Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles