Keda prints Harry ja Meghan Markle oma pulma ei kutsu?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Isabel Infantes/EMPICS Entertainment/Scanpix

Briti prints Harry  kihlus möödunud aasta novembris ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle’iga ning paar abiellub selle aasta 19. mail Windsori lossis.

Briti meedia teatel on neid, keda 33-aastane Harry ja 36-aastane Meghan oma pulma ei kutsu, näiteks nende ekskallimad.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

«Harry ja Meghan vaatavad väga hoolikalt, keda nad kutsuvad. See on nende tähtis päev ja nad ei soovi, et mingid intsidendid ja kokkupõrked seda rikuksid. Oletada võib, et nad ei kutsu pulma oma ekskallimaid, kuid see ei ole veel lõplik. Harry vist ei kutsu Chelsy Davyt ja Cressida Bonast ning Meghan oma eksmeest Trevor Engelsoni. Samas Chelsy ja Harry on jäänud sõpradeks ja aeg-ajalt helistavad teineteisele. Chelsy õnnitles Harryt ta kihluse puhul ja seega ei saa seda naist pulmakülaliste nimekirjast veel lõplikult välja arvata,» sõnas kuningakoja allikas.

Chelsy Davy 
Chelsy Davy Foto: Scanpix

Meghan Markle’i eksmees, produtsent Trevor Engelson olevat pärast kihlusuudist kuuldes öelnud, et tema tegi Meghanist staari, kuid teine mees sai ta lõpuks endale.

Meghan Markle ja Trevor Engelson kohtusid 2004. aastal, kihlusid 2010 ja abiellusid 2011. Kuid nende kooselu ei kestnud kaua, sest lahutus tuli 2013.

Prints Harry oli Chelsy Daviga koos 2004–2011 ja Cressida Bonasega 2012–2014.

Cressida Bonas
Cressida Bonas Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuningakoja allika teatel võib olla veel neid, keda Harry ja Meghan oma pulma ei kutsu, näiteks kaugemad sugulased. Veel ei ole selge, kas Meghan tahab oma pulmas näha ka poolõde ja -venda, kuid oletatavalt kutsub ta oma ema ja isa. Kindlasti on pulmas kohal enamik Briti kuningliku suguvõsa liikmetest, kaasa arvatud Harry vend William, tema naine Catherine ja nende lapsed.  

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Adrian Dennis/AFP/Scanpix

Harry ja Meghan Markle’i laulatus leiab aset Windsori lossi St. George’i kabelis, kus Harry 1984. aastal ristiti.

Windsori lossi St George'i kabel, kus prints Harry ja Meghan Markle laulatatakse
Windsori lossi St George'i kabel, kus prints Harry ja Meghan Markle laulatatakse Foto: Andrew Matthews/PA Wire/PA Images/Scanpix

Selles kabelis abiellusid 1999. aastal Harry onu, prints Edward ja ta naine Sophie ning seal pandi 2005. aastal paari Harry isa, prints Charles ja ta teine naine Camilla.

Kuningakoda teatas 2017. aasta novembris, et kuninganna Elizabeth II isiklikult andis oma lapselapsele prints Harryle loa abielluda Windsori lossis.

Windsori loss
Windsori loss Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix
Windsori lossi sisevaade
Windsori lossi sisevaade Foto: nationalpictures.co.uk/©National Pictures / TopFoto/Scanpix

Paar peaks pulmakutsed laiali saatma märtsi keskpaigaks. Briti traditsiooni järgi on viisakas saata pulmakutse vähemalt kolm kuud enne pulmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles