«Kodus ja võõrsil» näitlejanna Jessica Falkholt suri täna hommikul

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Falkholt
Jessica Falkholt Foto: JAMES SMART / CATERS NEWS/Caters News Agency/Scanpix

Austraalia menusarjas «Kodus ja võõrsil» (Home and Away) mänginud näitlejanna Jessica Falkholt sattus jõulude ajal koos perega Sydney lähedal liiklusõnnetusse, saades raskelt vigastada.

29-aastase Jessica Falkholti vanemad, 69-aastane Lars Falkholt ja 60-aastane Vivian Falkholt hukkusid 26. detsembril 2017 sündmuskohal, ta noorem õde, 21-aastane Annabelle Falkholt viidi Lincolni haiglasse, kus ta suri 29. detsembril, teatab news.com.au.

Lars,Vivian, Annabelle ja Jessica Falkholt
Lars,Vivian, Annabelle ja Jessica Falkholt Foto: facebook.com

Täna hommikul edastasid Sydney St. George’i haigla arstid, et Jessica Falkholt suri kell 10.20 kohaliku aja järgi.

Jessica Falkholt
Jessica Falkholt Foto: JAMES SMART / CATERS NEWS/Caters News Agency/Scanpix

«Jessicale tehti pärast õnnetust mitu operatsiooni, kaasa arvatud ajuoperatsioon. Ta oli vigastuste tõttu viidud kunstlikku koomasse ja hingas aparaatide abil. Möödunud nädalal võeti sugulaste nõusolekul ta hingamisaparaadi alt ära ja tundus, et ta hakkas paranema. Kahjuks oli see ajutine, ta tervis halvenes uuesti ja ta suri. Pere palub neile raskel ajal privaatsust,» teatas haigla.

Jessica Falkholt kehastas 2016. aastal populaarses seriaalis «Kodus ja võõrsil» Hope Morrisoni ning stsenaristidel oli plaanis ta sarja tagasi tuua.

Jessica Falkholt
Jessica Falkholt Foto: Film Grit / Cowlick Entertainmen/Caters News Agency/Scanpix

«Kodus ja võõrsil» näitlejad ja võttegrupp avaldasid Falkholti kaotuse puhul perekonnale sotsiaalmeedias kaastunnet.

Politsei sai Sydney lähedasse Mondayongi väljakutse 26. detsembril kell 10.45 hommikul kohaliku aja järgi. Parameedikud leidsid eest kolme inimese surnukeha, kaks inimest olid kriitilises seisundis, kuid elus.

«Hukkusid Lars ja Vivian Falkholt, kuid ka õnnetuse põhjustanud Craig Whitall, keda oli varem liiklusreeglite rikkumise pärast korduvalt karistatud. Falkholtide kaks tütart jäid ellu ja nad viidi haiglasse,» teatas politsei pärast õnnetust.

Politsei teatel näitas uurimine, et Whitall eiras liiklusreegleid, mille tõttu leidis aset kahe auto kokkupõrge.  Mõlema auto sõidukiirus oli umbes 70 - 80 kilomeetrit tunnis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles