Suri bändi The Cranberries​ laulja (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

46-aastane The Cranberries solist Dolores O’Riordan suri ootamatult Londonis.

90ndate rokkbändi The Cranberries solist Dolores O'Riordan suri täna 46-aastaselt väidetavalt haiguse tõttu. O'Riordani mänedžer ei soovinud surma asjaolusid meediale täpsustada. Dolores O’Rioridan oli just Londonis oma uue bändiga D.A.R.K muusikat lindistamas ja kõik tundus olevat normaalne. Rokkstaar leiti aga täna hommikul surnuna Park Lane'i hotellist.

Veel 20. detsembril postitas laulja oma Facebooki kontole sõnumi, et tunneb end hästi ja on süvenenud uute muusikapalade loomisesse ja muuseas mõtleb tõsiselt tuuritamise peale. Loomejõudu ja elurõõmu näis andekal lauljalt küllaga olevat.

Cranberries The Cranberries.
Cranberries The Cranberries. Foto: Õllesummer

Iirimaalt pärit O’Rioridan liitus bändiga The Cranberris aastal 1990. Naise vapustav hääleulatus ja lahedad soengumoed lõid lained kogu maailmas: MTV oli nende päralt. The Cranberries oli üks suurimaid nimesid toonases Iiri popmuusikas. Bändi kuulsamaid hitid on tänaseks unustamatud «Zombie» ja «Linger». Ansambli edu jätkus veel kahekümneks aastaks.

Aastal 2003 läks The Cranberries laiali, kuid taasühines aastal 2009. Veel eelmine aasta andis bänd välja akustiliste lauludega plaadi «Something Else». Samas katkestati ansambli Euroopa tuur just laulja O'Riordani haiguse tõttu.

Rokkstaar O'Riordan oli kolme lapse ema, keda jäävad pisarsilmi igatsema 20-aastane poeg Taylor, 16-aastane tütar Molly ja 12-aastane tütar Dakota. «Parimad hetked oma elus» teatas naine läinud aastal ajakirjale Irish News «veedan ma kodus perega».  O'Riordan suhtus oma emarolli suure armastusega, väites, et tema lapsed ei mõtle temast kunagi kui kuulsusest, lihtsalt emast. 

The Cranberries hittlugu «Zombie»: 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles