Tartu vangla kinnipeetav nõudis riigi kulul hammaste valgendamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Laasme soov riigi kulul hambad valgendatud saada lükati tagasi.
Tauno Laasme soov riigi kulul hambad valgendatud saada lükati tagasi. Foto: Terje Lepp

Erinevate narkokuritegude eest Tartu vanglas aega teeniv Tauno Laasme proovis nõuda läbi kohtu endale õigust riigil kulul hammaste valgendamist.

Postimees kirjutas, et riigikohus jättis täna menetlusse võtmata narkokurjategija ja Nõmme Kalju kurikuulsate jalgpalluritega läbi käinud Tauno Laasme kaebuse Tartu vangla vastu, et talle riigi kulul hammaste valgendamist tehakse.

11 aastaks vangi mõistetud endine kokaiiniärimees Laasme esitas Tartu vangla vastu kaebuse, milles soovis kohtult ettekirjutuse tegemist, mis kohustaks vanglal tuua talle valgendusplaastreid või viia teda riigi kulul hambakliinikusse hammaste pärlipesu tegema. 

Kuna Laasmäe ohtutase on vanglas kõrge, siis ei lubata tal mitte mingil põhjusel vanglast lahkuda, kaasa arvatud Tallinna Ülikooli sisseastumiseksamite tegemiseks. Veel vähem lubatakse mehel vanglast lahkuda selleks, et ta saaks endale valgemad hambad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles