Modell: Lewis Hamilton tahtis pidevalt grupiseksi teha

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronica Valle
Veronica Valle Foto: twitter

Glamuurimodell Veronica Valle sõnas, et Vormel 1 maailmameister Lewis Hamilton tegi talle mitu korda ettepaneku grupiseksiks teise naisega.

26-aastane modell, kellega Lewis Hamilton lühikest aega koos oli, sõnas, et kui teine modell Karrueche Tran jäi Hamiltonile ühel üritusel silma, oli ralliäss mõni päev hiljem Valle'ile välja pakkunud, et nad võiks kolmeka teha. Valle aga sellega nõus polnud.

Ühel teisel korral, siis kui paarike viibis Barbadosel puhkusel, pakkus 33-aastane Hamilton välja, et Valle ning üks teine naine võiksid kolmekesi veeta koos romantilise õhtupooliku.

Valle arvas, et Hamilton oli üleüldse väga kummaline poiss-sõber: «Ta on nagu Jekyll ja Hyde. Tema tuju võib väga kiiresti muutuda ja mõnikord lihtsalt sellepärast, et keegi kasutas valet tualetti.»

Valle kirjeldas, kuidas Hamilton talle piltlikult öeldes kõrri kargas, kui naine ühest mehele kuuluvast Lõuna-Prantsusmaal asuva maja WCst välja tuli.

«Ma pidin selle tulemusena number kahe tegemiseks hakkama kasutama köögi kõrval asuvat WCd. Ta nägi mind välja tulemas ja küsis, miks mul nii kaua aega läks. Ma ütlesin talle, et ma kakasin. Oli aru saada, et ta oli selle pärast väga pahane.»

«Ma arvasin, et ta hakkab minu peale karjuma, aga selle asemel ütles ta mulle: «Sa teadsid, et sa ei oleks tohtinud seda teha.»

Hamiltoni ja Valle suhe lõppes pärast kolme kuud 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles